Referenciáink

MARKETING ART ART ART

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért szeretnénk megosztani néhány referenciát a velünk való együttműködésről. A Marketing Art számos sikeres projektet valósított meg különböző területek számára, beleértve a vendéglátóipart, az élelmiszeripart, mezőgazdaságot és a kereskedelmet is. Ügyfeleink közé tartozik néhány vezető márka, például a Scitec Nutrition és a Ceressütő, akik elégedettek voltak a munkánkkal és eredményeinkkel. Köszönjük az összes ügyfelünknek, akik bíztak bennünk és lehetővé tették számunkra, hogy segítsük őket a digitális marketing világában.

Menteshelyek.hu

Gyűjtőoldal, mely segítséget nyújt azoknak, akik tudatosan speciális diétát vagy mentes étrendet követnek, esetleg kerülnek valamilyen összetevőt. Az applikáció és az oldalon megtalálható kereső segítségével bárki könnyen találhat egy „menteshelyet”.

A menteshelyek.hu weboldal teljes koncepcióját mi álmodtuk meg és készítettük el.

Az oldal üzemeltetését és közösségi média oldalainak, valamint offline megjelenéseinek gondozását is mi végezzük

MaxCity

Feladatunk volt a MaxCity újrapozícionálása, melyhez a márka marketingstratégiaját és kommunikációs stratégiáját az online és az offline térben is újragondoltuk.

A MaxCity új logot és szlogent kapott és a stratégiák teljes körű megvalósítását is csapatunk végezte: a piackutatástól kezdve az online és offline tartalmak gyártásán keresztül a média stratégia kialakításán át a média foglalás koordinálásáig.

Megterveztük és legyártattuk az óriásplakátokat, újsághirdetéseket, szóróanyagokat és a TV szpotot.

Saját microsite-ot készítettünk a MaxCity rendezvénytermének, a www.maxcityeventhall.hu -t és részt vállaltunk az ott megvalósuló rendezvények kivitelezésében.

A project keretén belül a MaxCity közösségi média startégiájának optimalizálásában és működtetésében is részt vettünk.

Ceres4you

A Ceres Sütő megbízásából új, snack termékcsaládjuk kialakításában vettünk részt. Az új subbrendhez kapcsolódóan mi álmodtuk meg a Ceres4you termékcsalád nevet és alakítottuk ki a csomagolást. A termék bevezetési stratégiájának, valamint az ahhoz kapcsolódó offline és online aktivitások kialakításában is jelentős szerepünk volt és a kampány megvalósítását is csapatunk végezte. A kampány key visual-ját csapatunk tervezte és a POS anyagok kivitelezését, a PR kommunikációt, a B2B kommunikációt valamint hostess promóciót is kollégáink menedzselték.

Az online kommunikációs stratégia kulcseleme volt a saját weboldal létrehozása a Ceres4you-nak www.ceres4you.hu néven melynek tervezését a grafikától kezdve a fejlesztésig szakértő csapatunk valósította meg

Kométa

A Kométának grafikus csapatunk álmodta meg az üzletek polcain látható egységes csomagolást, mely modern, a hagyományostól eltérő megjelenést biztosít.

Az ikonikus Kométa reklámfilm létrejöttében is segédkeztünk, melyben maga a cég ügyvezető igazgatója szólalt meg. 

Hotscaffe.hu

Az Allee Bevásárlóközpontban levő nagy népszerűségnek örvendő Hot’s Caffe legfontosabb online kommunikációs felületét, weboldalát csapatunk tervezte meg és alakította ki: http://www.hotscaffe.hu/  

Minden ügyfelünket legmagasabb szakmai tapasztalatunkkal segítjük. Kezdjük el a közös munkát!